Mladen Dakić

Prakticira in raziskuje meditacijo, gibalno-dihalne metode za krepitev zdravja in borilne veščine več kot 20 let. Šolal se je pri mojstrih in učiteljih samozdravljenja in samoobrambe na Kitajskem, v Rusiji, Veliki Britaniji, Nizozemski, Nemčiji, Avstriji in drugod.

Specializiran je za zdravilni Qigong in borilni Qigong po sistemu I Liq Chuan - Zhong Xin Dao mojstra Chin Fan Sionga. Veščine javno poučuje zadnjh osem let v obliki rednih treningov, delavnic in individuale vadbe. Ima dolgoletne izkušnje iz Yang in tradicionalnega Chen Taijiquana.


"Je veličina v tem, koliko jih premagaš ali kolikim pomagaš ?"


Matjaž Fras

Pot iskanja ga je peljala od učitelja do učitelja skozi mnoge sisteme veščin japonskega in kitajskega izvora, od karateja, Yang in Chen taijiquana do qigonga.

Leta 2012 je na delavnici na Dunaju prišel v fizični, mentalni in energijski kontakt z velikim mojstrom Sam F.S. Chinom. Prepoznal je izjemen potencial veščine, od takrat jo redno prakticira in nadgrajuje, Možnost vadbe veščine vidi kot privilegij in priložnost. To mu daje motivacijo, da pridobljeno znanje prenaša naprej.


Chin Fan Siong (Master Sam)

Soustanovitelj in varuh veščine Zhong Xin Dao - I Liq Chuan. Je najstarejši sin velikega mojstra Chin Lik Keonga, ustanovitelja veščine. Rojen v Maleziji, imigriral v ZDA. Deset let je delal in učil borilne veščine v slovitem samostanu Chuang Yen. Vpeljal je čuječnost (mindfulness) in razširil pristop borilne veščine I Liq Chuan v univerzalno metodo Zhong Xin Dao, uporabno v vsakdanjem življenju.

Vsako leto obišče Slovenijo, kjer predaja svoje znanje preko delavnic. 


uros.jpg

Uroš Kodelja

demonstrator

Tomaž Jukič

demonstrator

Matej Purger

vodja projektov

Matija Dakić

asistent